Διαφήμιση για επαγγελματίες κομμωτές και επιχειρήσεις κομμωτικής!


Η διαφήμιση αποτελεί μια εξαιρετική άμυνα απέναντι στις δυσκολίες της αγοράς. Μπορείτε να προσελκύσετε νέους πελάτες παρουσιάζοντας τις δημιουργίες σας στο τεράστιο κοινό του ίντερνετ που αυξάνεται συνεχώς!

Η ιστοσελίδα Salons.gr παρέχει την δημιουργία μιας εξατομικευμένης γκαλερί φωτογραφιών για τις δημιουργίες σας, η οποία παραμένει μόνιμα στις σελίδες μας και επίσης δημοσιεύεται σε μία από τις μεγαλύτερες σελίδες μαλλιών στο Facebook!

Μπορείτε να αποστείλετε μέχρι 50 φωτογραφίες μαλλιών με τις δουλειές σας και επίσης τα στοιχεία επικοινωνίας και ραντεβού, λίγα λόγια για εσάς καθώς και τους συνδέσμους που θέλετε να προωθήσετε μέσω της ιστοσελίδας μας (για παράδειγμα την σελίδα σας στο Facebook)

Με το υλικό σας θα ετοιμάσουμε μία όμορφη παρουσίαση η οποία θα δημοσιευθεί στην σελίδα μας στο Facebook! Το κόστος της υπηρεσίας είναι 49 ευρώ εφάπαξ, χωρίς καμία συνδρομή και η πληρωμή γίνεται μέσω του ασφαλούς διεθνούς συστήματος PayPal με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα.

Είναι μια ειδική τιμή για όλους εσάς τους δημιουργικούς επαγγελματίες που αξίζετε να αποκτήσετε το δικό σας κοινό!Κάντε την παραγγελία της δικής σας γκαλερί!
Αν επιθυμείτε το κάτι παραπάνω!
Η ιστοσελίδα μας παρέχει επίσης το ετήσιο πακέτο, με κόστος 149 ευρώ ανά έτος, στο οποίο η γκαλερί με τις δημιουργίες σας μπορεί να ανανεώνεται μέχρι 2 φορές ανά μήνα με νέες δουλειές σας και δημοσιεύεται εκ νέου στο Facebook!

Αποκτήστε το ετήσιο πακέτο!
Για την αποστολή του υλικού σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το email contact@haircut.gr ή μέσω μηνύματος στην σελίδα μας στο Facebook


ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 
ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ / ΟΜΟΡΦΙΑΣ: 
Αν θέλετε να αξιοποιήσετε την ιστοσελίδα μας για να προωθήσετε τα προϊόντα - υπηρεσίες σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με έναν από τους παραπάνω τρόπους.

Enjoy Hair - Enjoy Hairdressing!
www.salons.gr 

Σχολίασέ το!